![]() |
Koralle Dergisinde "Ayın Portresi" |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
sismand
Dernek Üyesi
Kayıt Tarihi: 03.Nis.09 Bulundugu Yer: İstanbul Durum: Çevrim Dışı Gönderilenler: 5 |
Alıntı Cevapla
Konu: Koralle Dergisinde "Ayın Portresi"Gönderim Zamanı: 03.Nis.09 Saat 14:48 |
|
Almanca, italyanca, ingilizce ve rusça yayınlanan KORALLE dergisinin Nisan/Mayıs 2009 sayısında Akvaryum Portreleri bölümünde SPS ağırlıklı olan akvaryumumun tanıtımı tüm dünya ile paylaşılmıştır.
Yayınevinin sayı tanıtım sayfası: http://www.ms-verlag.de/index.php?85&b...t_products=2067 Akvaryum Tanıtımı: |
|
![]() |
|
sismand
Dernek Üyesi
Kayıt Tarihi: 03.Nis.09 Bulundugu Yer: İstanbul Durum: Çevrim Dışı Gönderilenler: 5 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03.Nis.09 Saat 14:49 |
|
Yayınlanan fotoğraflar Sevgili Tamer Ballıcalı tarafından çekilmiştir. Dergide yanlışlıkla fotoğraf altlarına benim adım yazılmıştır. Kendisine teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
elpone
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Dernek Üyesi
Kayıt Tarihi: 31.Mar.09 Bulundugu Yer: Tekirdağ Durum: Çevrim Dışı Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04.Nis.09 Saat 00:10 |
Gönülden tebrik ederim
|
|
![]() |
|
Nezih Bizim
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Dernek Üyesi
Kayıt Tarihi: 30.Mar.09 Bulundugu Yer: Ankara Durum: Çevrim Dışı Gönderilenler: 5 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04.Nis.09 Saat 10:24 |
|
Tebrikler Deniz
|
|
![]() |
|
bjkalley
Dernek Üyesi
Kayıt Tarihi: 10.Mar.09 Bulundugu Yer: İstanbul Durum: Çevrim Dışı Gönderilenler: 73 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04.Nis.09 Saat 11:44 |
|
Deniz Bey sizi de Tamer Bey'i de tebrik ederim. Bu çok önemli bir adım. Umuyorum ki devamı da gelecektir.
Saygılar, |
|
![]() |
|
ilteristekin
Dernek Üyesi
Kayıt Tarihi: 29.Mar.09 Bulundugu Yer: Ankara Durum: Çevrim Dışı Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07.Nis.09 Saat 08:32 |
|
Tebrikler Deniz
|
|
![]() |
|
sismand
Dernek Üyesi
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07.Nis.09 Saat 09:28 |
|
TEŞEKKÜRLER.
|
|
![]() |
|
Tansel Erkin
Dernek Üyesi
Kayıt Tarihi: 30.Mar.09 Bulundugu Yer: Ankara Durum: Çevrim Dışı Gönderilenler: 44 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19.Nis.09 Saat 18:28 |
|
Tebrik ederim.Yabancı bir dergide tanıtımın yapılması çok güzel...
|
|
|
Tansel ERKİN
Akvaristler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi |
|
![]() |
|
Ramirezi
Dernek Üyesi
Kayıt Tarihi: 30.Mar.09 Bulundugu Yer: Ankara Durum: Çevrim Dışı Gönderilenler: 31 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20.Nis.09 Saat 12:01 |
|
Tebrik ederim...
|
|
|
Ozan Pekşen
Akvaristler Derneği Genel Sekreteri |
|
![]() |
|
UĞUR FIÇICIOĞLU
Dernek Üyesi
Kayıt Tarihi: 02.Nis.09 Bulundugu Yer: İstanbul Durum: Çevrim Dışı Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07.Kas.09 Saat 10:10 |
|
Tebrikler, elinize emeğinize sağlık,
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |